163
Rajzpályázatok eredményei

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára decemberben meghirdetett két rajzpályázatának értékelése megtörtént. A beérkezett alkotásokat klubhelyiségünkben kiállítjuk.

A Kormos István születésének 100. évfordulója alkalmából indított Mesés rajzok – rajzos mesék című óvodásoknak szóló rajzpályázatra 60 meseillusztráció érkezett, melyből 10 gyermek munkáját könyvjutalommal díjazzuk. Az általános iskolások Alkosd újra! című rajzpályázatára beérkezett alkotásokat három korosztályra bontva értékeltük, külön az 1-2. osztályosok, a 3-4. osztályosok és külön az 5-8. osztályosok munkáit. A 229 újratervezett könyvborítóból 25 tanuló alkotásáért ajándékkönyvet adunk. A díjazottakat e-mailben értesítettük a jutalom átvételének helyéről és módjáról.

A beérkezett alkotások egy kiállítás keretében a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségében (Győr, Herman Ottó u. 22.) március 7. és április 5. között hétköznapokon 14 és 18 óra között megtekinthetőek

 

A kiállítás lezárását követően a pályaművek visszakérhetők április 30-áig. Eredményeikhez gratulálunk! Minden pályázónak köszönjük a munkáját.

2024.03.06