807
Ünnepség a magyar kultúra napja alkalmából
Lengyel Adrienn minőségirányítási igazgatóhelyettes elismerésben részesült

2024. január 22-én, délután került sor a Városháza Dísztermében a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata által a magyar kultúra napja alkalmából szervezett ünnepségre.

A győri önkormányzat idén is elismerésben részesítette azokat a munkatársakat, akik a város kulturális intézményeiben kiemelkedő színvonalú munkát végeztek. Tőlünk ebben az évben Lengyel Adrienn, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér minőségirányítási igazgatóhelyettese részesült elismerésben.

Lengyel Adrienn tartja kézben a könyvtár TQM-alapú minőségbiztosítási tevékenységét, alapvető érdeme van abban, hogy 2018-ban az intézmény megszerezte a Minősített Könyvtár címet. Egyik fontos feladata a legnagyobb telephely, a Kisfaludy Károly Könyvtár felügyelete, így vezetőként hozzá tartozik a Helyismereti Osztály, a Digitális Szolgáltatások Osztálya és a helyi Olvasószolgálati Osztály, amelyek szakszerű és zökkenőmentes működtetésében komoly érdemeket szerzett, csakúgy, mint az intézmény arculati megújításában, a Kisfaludy Károly Könyvtár belső tereinek rendbetételében.

Szeretettel gratulálunk!

Ünnepi köszöntő és elismerések a magyar kultúra napján – cikk a Győri Szalon oldalán

2024.01.23