258
Könyvajánlók kétkerékhez és gyermekbarát nyaraláshoz
Segítség az úticél kiválasztásához

Könyvtárunk állományából most a bringázás szerelmeseinek  és a családoknak szeretnénk könyveket ajánlani. Kétkerékhez és gyermekbarát nyaraláshoz kínálunk rengeteg olvasnivalót, az ideális úticél kiválasztásához.

Könyvajánlók kétkerékhez


Szép időben az egyik legjobb program biciklitúrára indulni. A bringázás egészségünkre jó hatással van, friss levegőn vagyunk, a környezetet is tehermentesíthetjük. Könyvajánlónk segítséget nyújt kerékpártúrák megtervezésében, az érdeklődők elmerülhetnek a bicikli kultúrtörténetében, a kerékpárversenyek világában is, vagy bringázás ihlette szépirodalmi művet is olvashatnak. Bringára fel!

Gyermekbarát úticélok


A nyár a családi nyaralások, kirándulások ideje. Sokszor azonban nehéz megtalálni azokat a helyszíneket és programokat, ahol az egész család jól érezheti magát. Útikönyv-összeállításunkban ehhez adunk ötleteket a gyermek(ek)kel útnak indulóknak. Legyen szó kisebb vagy nagyobb lurkókról, belföldi vagy akár külföldi úticélokról, könyveink rengeteg gyermekbarát tippet, tanácsot, gyakorlati tudnivalót tartalmaznak, hogy a kikapcsolódás mindig gondtalan legyen. Kalandra fel!

2023.08.08