777
Szerezze meg városrészi monográfiáink egyikét!
Töltse ki 8 kérdéses kvízünket!

Legújabb kiadványaink, a városrészi monográfiák mind a 11 része már kézbe vehető, egyenként 200 oldal körüli terjedelemben. Játsszon velünk és szerezze meg városrészi monográfiáink egyikét!

Az írások egyes kötetei (Szalai Attila: Szabadhegy és Kismegyer, Borbély János: Gyárváros – Egymásra épülő munkásközösségek, Torma Attila: Városrészek születése: Nádorváros, Jancsifalu I-II., Bagi Zoltán Péter: Belváros közösségeinek története I-II.) az Ünnepi Könyvhéten mutatkoztak be, ahol a szerzőkkel is találkozhattak. (Rendezvénybeszámolók a Győri Szalon oldalán)

A kiadványok ingyenesen elérhetőek, mindössze a városrészhez kapcsolódó 8 kérdéses kvízt kell kitölteniük.  A kötetekhez kapcsolódó kvízkérdéseket innen is letölthetik.

Az Ünnepi Könyvhetet követően a városrészek közösségi életét bemutató kiadványok a Központi Könyvtárunkban (Herman Ottó u. 22.), a Kisfaludy Károly Könyvtárban (Baross Gábor u. 4.), valamint az adott városrészben lévő fiókkönyvtárainkban szintén megszerezhetők a kvízek kitöltése után.

2023.07.01