299
Original Gangstas – Könyvbemutató
Kortárs Irodalmi Estek

A Kortárs Irodalmi Estek keretében 2023. május 11-én (csütörtökön) a Központi Könyvtár Klubhelyiségében (9023 Győr, Herman Ottó út 22.) 18 órától az Original Gangstas című könyvbemutatón vehetnek részt. Pritz Péterrel a könyv fordítójával MC Wolfie a Punnany Massif frontembere beszélget.

Az ORIGINAL GANGSTASDR. DRE, EAZY-E, ICE CUBE, TUPAC SHAKUR TÖRTÉNETE ÉS A WEST COAST RAP SZÜLETÉSE című kötet elképesztően átfogó és részletgazdag munka. A szerző, Ben Westhoff elismert, díjnyertes oknyomozó újságíró öt évet dolgozott a művön, kutatta a témát és készített interjúkat a nyugati parti rap még élő szereplőivel. Gyakorlatilag mindenkit megszólaltatott, aki a témához érdemben hozzá tudott szólni, és az eredmény magáért beszél: a könyvből mindent, de tényleg mindent megtudunk a gangsta rapről, legfontosabb képviselőiről, hátteréről és máig tartó hatásáról.

A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni csak teljes névvel a regisztracio@gyorikonyvtar.hu email címen lehet. Egy jelentkező maximum 2 főt regisztrálhat. Az estre való belépés csak visszaigazolt regisztrációval, és a Kisfaludy Károly Könyvtár ruhatárában előzetesen átvett meghívóval lehetséges! Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Mindenkit sok szeretettel várnak!

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.