475
Újra nyit a győri könyvtár minden részlege
Életbe lépett a nyári nyitvatartás

A tavaly őszi részleges és ideiglenes bezárás után április 3-tól ismét minden szolgáltatási helyén (fiókkönyvtárak, művelődési házak, kötészet) várja a látogatókat a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér

Az elmúlt hónapokban is volt lehetőség a könyvkölcsönzésre, sőt programokból sem volt hiány, mostantól viszont a megszokott szolgáltatások is újra rendelkezésre állnak majd. Az energiaválság a győri könyvtár mindennapjait sem kímélte, de igyekeztünk úgy megszervezni a működésünket, hogy a felhasználók ezekből a lehető legkevesebbet tapasztaljanak. Habár nem minden fiókkönyvtárban tudtak kölcsönözni, de a Kisfaludy Károly Könyvtárba akár előre is megrendelhették a kiolvasandó könyveket, a Könyvfutár szolgáltatással pedig az idősek és a mozgásukban korlátozottak házhoz kérhették a rendelésüket.

Fontos változás működésünkben, hogy az energiaválság okozta kihívások és a szolgáltatások fenntartása érdekében az intézményben külön nyári és téli nyitvatartás lesz. A most érvényes nyári nyitvatartásról ide kattintva tájékozódhatnak.

A Gyermekkönyvtárban és a Központi Könyvtár földszinti klubhelyiségében még folynak a felújítási munkálatok, ezek nyitásáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

2023.04.03