788
Ünnepség A magyar kultúra napja alkalmából
Gratulálunk munkatársunknak!

2023. január 20-án, délután került sor a Városháza Dísztermében a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata által A magyar kultúra napja alkalmából szervezett ünnepségre. Hagyományosan ezen a napon adják át a Győr Művészetéért- és a Győr Közművelődéséért Díjakat.

Ezen túlmenően a győri önkormányzat az idén is elismerésben részesítette azokat a munkatársakat, akik a város kulturális intézményeiben kiemelkedő színvonalú munkát végeztek.
Ebben az évben Vargáné Nemesi Emma, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér közművelődési osztályvezetője is elismerésben részesült. Vargáné Nemesi Emma 10 éve intézményünk munkatársa, a könyvtár közművelődési tevékenységét kreatívan, rugalmasan és nagy hozzáértéssel irányítja. Közreműködésével éves szinten több mint 1500 rendezvényt szervez az intézmény, és félszáznál is több civil-művészeti egyesülettel tartja a kapcsolatot, segíti munkájukat. Közreműködése kulcsfontosságú az intézmény közösségfejlesztési témájú TOP pályázatainak sikeres lebonyolításában. Kiváló szervező, rendkívül korrekt munkatárs, szakterületén példás vezetői munkát végez.

A magyar kultúra napja Győrben - cikk a Győri Szalonban

2023.01.23