415
Összmunkatársi értekezlet - díjátadóval
Gratulálunk kollégáinknak!

Intézményünkben 2023. január 19-én zajlott a szokásos, évindító összmunkatársi értekezlet. Dr. Horváth Sándor Domonkos igazgató értékelte az elmúlt év történéseit, és felvázolta a 2023-as célokat. 

Ezt követően a dolgozók tájékoztatást kaptak a minőségbiztosítási cím megújításáról, majd elkövetkezett az összejövetel fénypontja, a Dolgozói díj átadása.

A minőségi munkavégzésért odaítélt díjat 2022-ben alapította a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér. Az elismerést a munkatársak szavazatai alapján három kategóriában osztják ki minden évben: Az Év Könyvtárosa (2 fő); Az Év Közművelődési Szakembere; Az Év Ügyviteli Dolgozója. Összesen 105 ajánlás érkezett be a megadott határidőre, a legtöbb ajánlást – így a 2022. évi díjat is – az alábbi kollégák nyerték el:

* Az Év Könyvtárosa I. (az Olvasószolgálat munkatársait, vagyis a segédkönyvtárosokat, tájékoztató könyvtárosokat, raktárosokat és a fiókkönyvtári hálózatban könyvtárosként dolgozókat soroljuk ide)

 Dákainé Szenczi Ilona gyermekkönyvtáros, aki 1999 óta dolgozik gyermekkönyvtárosként, munkáját nagy szakértelemmel, odaadással és türelemmel végzi.

 * Az Év Könyvtárosa II. (a Digitális Szolgáltatások Osztályának, a Területi Könyvtári Szolgáltatás, Gyűjteményszervezés és Helyismereti kollégákat vettük ebbe a kategóriába)

Tolnai Gáborné könyvtáros, aki 1986 óta dolgozik intézményünkben könyvtárosként, 2013-ig a Feldolgozó Osztály vezetője volt, majd a Digitális Szolgáltatások Osztályának munkáját irányította, 2020-tól tért vissza a Gyűjteményszervezési osztályra, ahol a könyvek rendelését végzi. Szakmai rutinja, felelősségtudata példamutató.

* Az Év Ügyviteli Dolgozója

Horváthné Nagy Krisztina, a gazdasági osztály könyvelője, aki 2007 óta dolgozik gazdasági ügyintézőként. Munkáját pontosan, gyorsan, lelkiismeretesen végzi, kiváló problémamegoldó képességgel rendelkezik.

* Az Év Közművelődési Szakembere

Pozsgai Krisztina művelődésszervező, aki 2014 óta dolgozik a könyvtárban közművelődési szakemberként. Nyitott, agilis, és nagyon kreatív személyiség, nagy munkabírású munkatárs, igazi csapatjátékos.

Gratulálunk kollégáinknak! További lendületes és sikeres munkavégzést kívánunk mindannyiunknak!

A munkatársainkkal készült villáminterjúkat Győri Szalon magazinunkban olvashatják!

2023.01.19