480
Fitz József-könyvdíjat nyert a Győri képeskönyv‼️
Örömhír a lokálpatrióták számára!

A Kulturális és Innovációs Minisztérium a Magyar Könyvtárosok Egyesületének díját a magyar könyvtárosok szavazatai alapján az előző évben Magyarországon megjelent legértékesebbnek és legszebbnek tartott könyvnek ítélik oda. Idén győri sikernek, könyvtárunk kiadványának örvendezhetünk!

Az Orbánné dr. Horváth Márta és Galambos Krisztina által összeállított, Szabó Béla fotóival illusztrált könyv bemutatja a győri emlékhelyeket, köztéri alkotásokat, emléktáblákat, leírásokkal és látványos fotókkal illusztrálva, megragadva a város sokszínűségét és hangulatát. A pazar kötet a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér kiadásában jelent meg 2021-ben.
A kiadvány 7750 forintos áron megvásárolható a Lokálpatrióta - Belvárosi Könyves Polc nevű üzletben (Győr Baross u. 4.), a Kisfaludy Károly Könyvtárban (Győr Baross u. 4.) vagy a Látogatóközpontban (Győr, Baross u. 21.).
Könyvtárunk – mint kiadó- lehetővé tette, hogy az érdeklődők a kötet elektronikus változatát ERRE A LINKRE kattintva ingyenesen letölthessék a könyvtár Digitális Könyvtárából.

Olvassák, nézegessék a látványos könyvet, s ha szeretnék birtokolni is, vásárolják meg!

2022.06.29