685
Túrázás - Segítség a barangolni vágyóknak
Válogatás gyűjteményünkből

A közelgő ősz, az enyhébb idő a kirándulás, a túrázás, a szervezett kikapcsolódás időszaka is. Új tájakat természeti szépségeket fedezhetünk fel, bővíthetjük ismereteinket, jobban megismerhetjük barátainkat, ismerőseinket, de nem utolsó sorban saját magunkat is. 

Egy jól sikerült program az élményeken túl intenzíven segíti a kikapcsolódást, a pihenést és a regenerálódást. Egyszóval, aki teheti vágjon bele! Ehhez kívánunk segítséget nyújtani aktuális válogatásunkkal!

Szakkönyvek a túrázásról

Olyan könyveket válogattunk össze, amelyek megkönnyíthetik a tervezést, felkészülést, tanácsokkal szolgálnak a szükséges eszközök, felszerelés beszerzéséhez, felhívják a figyelmet a veszélyekre, ezek elhárítására, illetve megelőzésére.

Magyarországi túrák

Ebben az összeállításunkban nem egyes területekre, régiókra, népszerűvé vált tájegységekre hívjuk fel a figyelmet, hanem az országot átfogó tematikus összefoglaló könyvekből válogattunk. A gyalogtúráktól a kerékpáros túrákon keresztül a várakig, vagy éppen a fürdőhelyekig tekintettük át a lehetőségeket.

Túrák és kirándulások Győr-Moson-Sopron megyében

Az utolsó összeállítás megyénkbe vezet vissza bennünket. Az elsődleges szempont itt sem az egyes települések megismertetése, hanem a szűkebb pátria változatos természeti értékeinek személyes élményen alapuló bemutatása. Ennek érdekében pedig, picit túl is léptünk a szűkebb földrajzi és országhatáron is.

2022.08.29