432
Mesés rajzok – rajzos mesék
Pályázat óvodásoknak

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára rajzpályázatot hirdet 5 – 7 éves korú óvodás gyermekek számára „Mesés rajzok – rajzos mesék” címmel. A pályázótól illusztrációt várunk Lázár Ervin alábbi meséinek valamelyikéhez.

Választani A nagyravágyó feketerigó, a Virágszemű, a Nagyapa meg a csillagok és A Hétfejű Tündér című mesék közül lehet. A történeteket erre a linkre kattintva le lehet tölteni honlapunkról.

Pályázati feltételek:
Kivitelezés
: színes ceruzával, vízfestékkel, filctollal vagy zsírkrétával készült szabadkézi rajz A/4-es méretű rajzlapon.
Egy pályázó egy pályaművel pályázhat. A pályázatra csak egyéni alkotások adhatók be, csoportmunkákat nem áll módunkban elfogadni és díjazni.
Díjazás: könyvjutalom.
A pályaműveket (a mű hátoldalán kérjük olvashatóan feltüntetni: a gyermek nevét, születési évét, lakcímét, szülő e-mail címét és az illusztrált mese címét) valamint a kitöltött adatlapokat (letölthető a könyvtár honlapjáról ezen a linken) kérjük postai úton vagy személyesen a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára (9023 Győr, Herman Ottó u. 22.) címére eljuttatni. Bővebb információ a 96/516-677-es telefonszámon kérhető.
Beérkezési határidő: 2021. december 13. (hétfő)

A díjazás után a pályamunkák kiállítása megtekinthető lesz a gyermekkönyvtárban, amennyiben a járványügyi szabályozás lehetővé teszi.

2021.11.12