1611
ÁPRILIS 12-ÉN KINYITOTT AZ ÁTVÉTELI PONT!
ÚJ HELYSZÍNEN: A KISFALUDY KÁROLY KÖNYVTÁRBAN

Új jogszabályok léptek érvénybe, amelyeknek értelmében lehetőségünk van arra, hogy megnyissuk intézményünk ÁTVÉTELI PONTJÁT, aminek új helyszíne a KISFALUDY KÁROLY KÖNYVTÁR földszinti kölcsönzőpultja. A nyitás időpontja 2021. április 12. (hétfő) 9 óra.

Az átvételi pont hétfőtől péntekig 9-18 óráig tart nyitva. Az épületbe egyszerre egy fő léphet be, a többieknek a könyvtár előtt kell várakozniuk. Kérjük, hogy a többi járványügyi előírásunkat is szíveskedjenek betartani! Megértésüket kérjük és köszönjük!

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a zárlat előtt általuk kért, és félrerakott könyveket a Központi Könyvtárból átszállítjuk a Kisfaludy Károly Könyvtárba, így azokat is itt vehetik át.

Továbbra is lehetőséget biztosítunk beiratkozott olvasóinknak arra, hogy a Kisfaludy Károly Könyvtár, a Központi Könyvtár és a Gyermekkönyvtár kínálatából dokumentumokat válasszanak ki kölcsönzésre az online katalógus (katalogus.gyorikonyvtar.hu) alapján!
Kérésüket az online katalógusban félretétellel, vagy e-mailben (olvasoszolgalat@gyorikonyvtar.hu), esetleg telefonon (96/328-022, 96/516-676) jelezzék! A 3 hetes kölcsönzési időre egyidejűleg kérjenek elegendő dokumentumot!
A félretett dokumentumokról értesítjük Önöket!
Átvételi pont a Kisfaludy Károly Könyvtár
(Győr, Baross u. 4.) földszinti kölcsönzőpultja.
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig.
Itt a korábban kölcsönzött dokumentumokat is leadhatják. Amennyiben ezzel a lehetőséggel nem élnek, a könyvek kölcsönzési idejét automatikusan meghosszabbítjuk. A zárvatartás idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.
Aktuális információkért kövessenek minket az interneten!

 

 

Videós segédlet az online félretételhez:

 

2021.04.07