3152
Hangos Mi MICSODA: A vasút - Autók
Hatvaniné Ragány Klára ajánlata

hangos-mi-micsoda-a-vasut-autokHangos Mi MICSODA olyan hangjáték, mely a már jól ismert és népszerű Mi MICSODA sorozat témáit dolgozza fel. A Tessloff és Babilon Kiadó 2007-es, 4 éves kortól ajánlható CD-jén két könyv történetét meséli el a két főszereplő: Timi és Tomi. De olykor a mindig izgága átváltozó művész barátjuk, Quentin is bekapcsolódik a mesélésbe. A történeteket az elbeszélő foglalja keretbe, ő tárja a gyerekek elé egy-egy téma gazdag ismeretanyagát.

Autók: Timi híres autóversenyző szeretne lenni. A tudományos könyveire büszke Tomi avatja őt be az autó több mint 100 éves történetébe. Az izgalmas kaland során megtudjuk, hogy működik a motor, ki találta fel az autót. Még az is kiderül, mik azok a vezetési tesztek.

A vasút: Timi igazi vonatot szeretne látni. Tomival ellátogatnak a vasútállomásra, vonatoznak, és közben arról mesélnek, hogy működött régen a gőzmozdony, miért váltotta fel a villanymozdony, és mióta gördülnek dízelüzemű járművek a síneken. Szereplőink izgalmas kalandjuk során mindenbe beavatnak, amit megtudnak a vasút csodás történetéről!

Előadja: Viczián Ottó, Kerekes Andrea, Seder Gábor, Földi Tamás
Teljes játékidő: 50 perc
Formátum: audio


Megtekintés az Online Katalógusban

2018.06.22