115
Pazarlás STOP!
Könyvajánló
Az élelmiszerpazarlás globális probléma, amely súlyosan érinti mindennapi életünket és bolygónkat. Mostani válogatásunkkal a felelősségteljesebb gondolkodásra szeretnénk ösztönözni olvasóinkat.
Egy kis odafigyeléssel mindnyájan hozzájárulhatunk ahhoz, hogy csökkentsük az élelmiszerpazarlást, és megőrizzük a bolygónk jövőjét.
Pazarlás STOP!
- Bellersen Quirini, Cosima: Befőzés és tartósítás: 399 recept : lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok
- Bertényi Gábor, Nemes Nóra: A elég jó konyha: utak és receptek a fenntartható gasztronómiához
- Elzer-Peters, Katie: Konyhakert hulladékmentesen: növesszük újra a leveleket, szárakat, magokat és a többi zöldségmaradékot!
- Glencross, Abi Aspen: Fenntartható konyha: tennivalók, ötletek és tanácsok a környezettudatosabb vásárláshoz, főzéshez és étkezéshez
- Johnson, Bea: Zero waste otthon avagy kevesebb hulladék egyszerűbb élet
- Marx, Michaela: Mi legyen a maradékokkal?: zöldségek és gyümölcsök teljes körű hasznosítása
- Nagy Z. Róbert: Tartósítás régi módszerekkel...: [vadon termő ehető növények és közismert kultúrnövények kreatív tartósítási módszerei]
- Tóth Andi: Dobd ki a szemetest!: hulladékcsökkentés lépésről lépésre
- Turner Kate: Zero waste konyha: tippek a pazarlásmentes étkezéshez
- Loll Kirby: Mi mentjük meg a Földet!
- Paul Kerensa & Ruth Valerio: Bolygóőrzők kézikönyve : 52 ötlet a teremtett világ megóvására
2024.11.20