907
Bodó Béla: Brumi Mackóvárosban
Juhászné Lukács Mária ajánlata

bodo-bela-brumi-mackovarosbanA hangoskönyvet hallgatva egy csodálatos kalandozásban lehet részünk, amely gyermekkorunk színhelyére vezet, remek karakterek kíséretében! A mackó-világirodalom legkedvesebb és legnépszerűbb kiadványai közül a Brumi-kötetek az elsők között költöznek a kisgyermekek szívébe, gondolataiba.Brumi mackó, Bodó Béla kedves medvebocsa olyan hallatlan „emberszabású” állatfigurája a magyar irodalomnak, amilyen Milne Micimackója az angol gyermekirodalomnak.

Abban is rokonai egymásnak, hogy mindketten bájosan naívak és lusták, de eme gyarlóságaik csak még inkább az ifjú olvasó szívébe lopják őket. Hiszen ki ne ismerne magára – legalábbis gyerekkori önmagára – Brumi mindenkire rácsodálkozó, csetlő-botló, olykor nyafogó, falánk figurájában?! A mese főhőse Brumi, a bájos, eleven, mindenféle kalandba belesodrodó medvebocs.

A történetek ízét-zamatát az adja, hogy a kedves kis bocs gyermekszemmel tekint a világra és nem mindennapi kalandokban vesz részt, amelyek az egész család számára kitűnő szórakozást nyújtanak. Miközben a medvebocsbarátok izgalmas kalandjaikat élik meg, a gyerkőc hallgatók figyelmét teljesen lekötve segítenek a mindennapi érzelmek, indulatok világában is eligazodni. A kicsik életre szóló barátságot köthetnek Brumi mackóval és barátaival! A kedves történeteket Baló Júlia előadásában hallgathatjuk meg.

 

Előadja: Baló Júlia
Teljes játékidő: 152 perc
Formátum: 2 audio CD

Megtekintés az online katalógusban

2018.03.02