89
M. Kácsor Zoltán: Az elátkozott amulett
Bedő Mónika ajánlata

m-kacsor-zoltan-az-elatkozott-amulett

A Móra Könyvkiadó 2023-ban jelentette meg a Már tudok olvasni sorozatban a Berci és a Koboldok 3. részét Az elátkozott amulett címen. M. Kácsor Zoltán, az író, kezdő olvasóknak és kalandoroknak szánt kötetében ismét találkozhatunk az előző két részben, a Varázsajtóban és a Bizsúr király csapdájában már megismert szereplőkkel.

Berci, az iskolás kisfiú, Kóborka, a koboldlány, Jónás, a portás, Frici és Ricsi, a két rettenthetetlen koboldóvodás és végül Bizsúr, a koboldok királya kalandjainak története folytatódik ebben a kötetben. A főszereplő Berci az utolsó nagy összecsapásra készül „a koboldok leghatalmasabb varázslójával”, Bizsúrral, a koboldkirállyal. Ebben barátai, Borka, Frici és Ricsi segítik őt.

Ám a kis csapat nem is sejti, milyen meglepetések várják őket a varázslabirintusban… Vajon képesek lesznek legyőzni minden idők legnagyobb varázslóját, és kiszabadítani a bebörtönzött koboldokat?

A szöveg megértéséhez segítséget nyújthatnak a könyv végén található ellenőrző feladatok és a Szómagyarázat. A könyvet, ahogy a sorozat többi kötetét is, Oravecz Gergely illusztrálta.


Megtekintés az Online Katalógusban

2024.01.16