174
Külső helyszín
KAPSZULA PASSZ
Időkapszula találkozó

2023. szeptember 22-én (pénteken) 18 és 20 óra között a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban Digitális időkapszula átadásra invitáljuk önöket!

Digitális időkapszula közösségi tervezési tevékenység megvalósítása azzal a céllal, hogy a célterületeken lakók/tanulók bevonásával virtuális időkapszulába zárjuk a jelenlegi értékeket és a jövő terveit Győr 11 városrészére vonatkoztatva. Az időkapszula mindig egy adott korosztály elképzeléseit tartalmazza, így a városrészekben élő lakosság korosztályi szemüvegén keresztül kapjunk képet a jelenről és az elképzelt jövőről. 

A projekt két elemből áll, az első része egy interaktív stúdióbeszélgetés (Kapszula Stúdió), mely során a 11 városrész aktív, tevékenységében kiemelkedő tagjaival történik beszélgetés. A második pedig egy időkapszula találkozó (Kapszula Passz), melyen egy összevágott film vetítése történik. Egy közös happening során jelképesen elhelyezzük egy emblematikus helyre az időkapszulát.

Program:

- Zenés Slam Produkció

  • rap és slam: Wawra Máté
  • ének és gitár: Kocsis-Barna Péter

- Kapszula Stúdió - rövidfilm

- Digitális Időkapszula átadása

- Díszvendég: Dr. Horváth Sándor Domonkos - Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér igazgatója

- Honey Jeans Band koncert - 2023 Színpadra fel! nyertese

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában”című projekt keretében valósul meg.