651
Könyvkölcsönző automata
Elindult új szolgáltatásunk

Mostantól éjjel-nappal kölcsönözhetnek tőlünk könyveket, kedvenc olvasmányaikhoz ezentúl bármikor hozzájuthatnak. A készülék a Volán vidéki pályaudvarán található, a váróterem bejárata mellett.

A kölcsönző automata használatával a könyvtár nyitvatartási idejétől függetlenül, éjjel-nappal lehet könyveket vagy egyéb dokumentumokat kölcsönözni és visszahozni

A kölcsönző automatát csak érvényes olvasójeggyel rendelkező beiratkozott olvasók használhatják, azok, akiknél nincs lejárt határidejű kölcsönzött dokumentum.

A kéréseket olvasóink igényelhetik:

- űrlapon

- e-mailen: olvasoszolgalat@gyorikonyvtar.hu, olvasoszolgalat.kisfaludy@gyorikonyvtar.hu

- telefonon: Központi Könyvtár: 96/516-676, Kisfaludy Könyvtár: 96/328-022/2

Az online katalógusban elérhető dokumentumok közül lehet választani, tehát bármelyik részlegből, fiókkönyvtárakból is a fenti elérhetőségeken.

A központi könyvtári és Kisfaludy könyvtári kéréseket hétfőtől péntekig napi szinten teljesítjük, a fiókkönyvtári kéréseket szerdánként.

A dokumentumok automatába helyezéséről értesítést küldünk, azok 72 órán belül vehetők át. A kölcsönzési határidőt a rendszer az átvételtől számolja, amit megtekinthet az eCard mobilapplikációban és az online katalógus felületén saját bejelentkezésével. A visszahozott dokumentumokat a könyvtárosok ellenőrzés után veszik vissza az olvasó kölcsönzőpultjából.

Így használja az automatát!

2023.11.08