191
Leiner Laura: A Szent Johanna Gimi 6. - Ketten
Tolnai Gáborné ajánlata

leiner-laura-a-szent-johanna-gimi-6-ketten

Végre! A 6. részben végre eljutottunk addig, míg a reménytelennek látszó szerelem beteljesedik, de legalábbis viszonzásra talál. Vagy eddig is az volt? :)

December huszadika Reni életének legboldogabb napja, és ettől kezdve minden megváltozik. De vajon csak jó értelemben? Meddig tart a váratlanul jött boldogság? És Reninek sikerül-e nemcsak megszereznie, de meg is tartania Cortezt? Mi mindennel kell megküzdenie a saját félelmein, gátlásain kívül? Hisz Cortez a suli legmenőbb sráca, mindenki rajong érte, Reni viszont – legalábbis a saját megítélése és persze Kinga szerint – a „nyomik” táborát erősíti. A 11. osztály 2. féléve is tele van izgalmakkal, akárcsak a korábbiak: Dave például élete eddigi legnagyobb próbatételén megy keresztül, Kinga még önmagát is felülmúlja egy diszkóban, Corteznek iskolapszichológushoz kell járnia, Viki „kiborítja a bilit”, Reninek pedig váratlan vendég érkezik a születésnapjára.

A poénok a régiek, Leiner Laura még mindig érti a fiatalok nyelvét, érzéseit, életét, és még mindig van tartalék a tarsolyban. A Szent Johanna gimi hatodik kötete, a Ketten ugyanolyan izgalmas, mint az előzőek, s mire az ember a végére ér, már alig várja, hogy megkaparinthassa a hetediket... Hajrá!


Megtekintés az Online Katalógusban

2023.05.02