282
Sue Townsend: Adrian Mole - Cappuccino évek / Napi hat cappucino
Galambos Krisztina ajánlata

sue-townsend-adrian-mole-cappuccino-evek

Az Adrian Mole - Cappuccino évek vagy az Adrian Mole és napi hat cappuccino (mindkét címen megjelent) Sue Townsend Adrian Mole-sorozatának hatodik része (előzmények: A 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója, az Adrian Mole újabb kínszenvedései, az Adrian Mole & Co, az Adrian Mole és a kis kétéltűek, valamint A 23 és 3/4 éves Adrian Mole küzdelmei).

A 30 és 1/4 éves Adrian Mole naplójának és életének legújabb fejezete ezúttal 1997. május 1-én veszi kezdetét. Ünnepelt konyhafőnök lett (bár igazság szerint a vélemények megoszlanak), de fel nem fedezett regényíró maradt (ez viszont tény). Két fiúgyermek apja, elvált férj, és egy új, ismeretlen korú eb bosszús tulajdonosa - miután előző kutyája nem élte túl az állatorvos gyógyításra tett kísérleteit...

A harmincas éveiben járó Adrian továbbra is aggódik: Válhat még belőle jó apa? Csak átverés a Viagra? Miért nem akarja a BBC megfilmesíteni az ő sorozatgyilkosról szóló komédiáját, A fehér furgont? Belsőségekre specializálódott, ünnepelt konyhafőnökként, szingli szülőként és szüzességi fogadalmat tett regényíróként vajon megleli-e a beteljesülést, amire vágyik? Vajon Blair Szép Új Nagy-Brittanniájában van-e helye Adrian Mole-nak?


Megtekintés az Online Katalógusban

2023.04.25