296
Hitvallás: hitélet életképek
Antaliné Hujter Szilvia ajánlata

hitvallas-hitelet-eletkepek

2022-ben jelent meg a Győri egyházmegye kiadásában a közel száz oldalas kötet. A kiadvány tartalmazza az egyházmegye honlapján publikált képes beszámolókat, valamint a Hitvallás, a Győri Egyházmegye online magazinjának írásait. A kötet főszerkesztője Kálmán Imre.

Részben cikkgyűjtemény, de a rövid beszámolók mellett nagy hangsúlyt kapnak az egyházi eseményeken készült fotók, így kivitelében fotóalbumnak is tekinthető. Szerkezetében jórészt követi az egyházi évet, számba veszi a hitélet legfontosabb eseményeit, fényképek sokaságával idézi fel az egyházmegye városaiban és falvaiban zajló élményeket. Az ÉLETképek fejezet képriportjainak művészi szintű fotói Ács Tamás és Németh Péter munkái.

Az utolsó fejezet a Konvent és a Káptalandomb turisztikai attrakciófejlesztéseit mutatja be. Csodálatos felvételekkel gyönyörködhetünk a megvalósult kiállítói terekben, melyek megnövelik a térség turisztikai vonzerejét is. A fejlesztési projekt arra vállalkozott, hogy a Győri Egyházmegye négy településének (Győr, Sopron, Császár és Horvátzsidány) eddig rejtett értékeit napvilágra hozza.


Megtekintés az Online Katalógusban

2023.03.21