Country: Vince Gill - These Days
Óbert Klára ajánlata


Vincent Grant Gill Grammy-díjas country zenész 1957-ben született Oklahoma államban. Apja hobbi-zenekarának köszönhetően kezdett érdeklődni a country zene után már egész fiatalon. Megtanult játszani többb hangszeren is még a főiskola előtt. Több bluegrass formáció tagja volt, először 1979-ben mutatta meg magát a közönségnek a Pure Prairie League zenekar soraiban. 1989-ben debütált The Key című lemezével. Majdnem tagja lett a Dire Straits zenekarnak is, rengeteg művésszel énekelt együtt.

A These Days 4 Vince Gill album egyszerre, egy válogatás, mely minden country rajongónak könnyen a kedvencévé válhat.


CD 1: Workin' On a Big Chill: The Rockin' Record:

01 Workin' On A Big Chill
02 Love's Standin'
03 Cowboy Up (with Gretchen Wilson)
04 Sweet Thing
05 Bet It All On You
06 Nothin' For A Broken Heart (with Rodney Crowell)
07 Son Of A Ramblin' Man (with Del McCoury)
08 Smilin' Song (with Michael McDonald)
09 The Rhythm Of The Pourin' Rain (with Bekka Bramlett)
10 Nothin' Left To Say

CD 2: On The Reasons Why: The Groovy Record:

01  What You Don't Say (with LeAnn Rimes)
02  The Reason Why (with Alison Krauss)
03  The Rock Of Your Love (with Bonnie Raitt)
04  What You Give Away (with Sheryl Crow)
05  Faint Of Heart (with Diana Krall)
06  Time To Carry On (with Jenny Gill)
07  No Easy Way
08  This Memory Of You (with Trisha Yearwood)
09  How Lonely Looks
10  Tell Me One More Time About Jesus (with Amy Grant)
11  Everything And Nothing (with Katrina Elam)
12  Which Way Will You Go
13  These Days

CD 3: Some Things Never Get Old: The Country & Western Record:
01 This New Heartache
02 The Only Love
03 Out Of My Mind (with Patty Loveless)
04 The Sight Of Me Without You
05 I Can't Let Go (with Alison Krauss and Dan Tyminski)
06 Don't Pretend With Me
07 Some Things Never Get Old (with Emmylou Harris)
08 Sweet Little Corrina (with Phil Everly)
09 If I Can Make Mississippi (with Lee Ann Womack)
10 Take This Country Back (with John Anderson)

CD 4: Little Brother: The Acoustic Record:

01 All Prayed Up
02 Cold Gray Light Of Gone (with Del McCoury Band)
03 A River Like You (with Jenny Gill)
04 Ace Up Your Pretty Sleeve
05 Molly Brown
06 Girl (with Rebecca Lynn Howard)
07 Give Me The Highway (with Del McCoury Band)
08 Sweet Augusta Darlin'
09 Little Brother
10 Almost Home (with Guy Clark)

Megtekintés az Online Katalógusban