391
’’Fontos vagy’’ – előadás-sorozat:
Hétköznapi szorongásaink

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér legújabb programsorozatában lelki egészséggel kapcsolatos előadásokat hallhatnak. Az első előadó, Fiáth Titanilla klinikai szakpszichológus február 23-án (csütörtökön) 17 órától hétköznapi szorongásainkról osztja meg tudását a hallgatókkal.

Moderátor: Fehér Gábor. A program helyszíne: a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvényterme (Győr, Baross G. u. 4.; 2. emelet).
Noha továbbra is rettegünk a természeti katasztrófák, járványok és háborúk lehetőségétől, erősödött a hétköznapi életünk helyszíneihez és eseményeihez kötődő aggodalom is. A természet éppúgy „mérgezőnek” mutatkozik, mint a nagyvárosi környezet. Mi lehet az oka az általánossá váló rossz közérzetnek? Segíthet-e a kulturális antropológia a nyugtalanság megértésében? Menthetetlenül kiszolgáltatottak vagyunk-e szorongásainkkal szemben, vagy akadnak lehetőségek a félelem kezelésére?
A belépés díjtalan!
A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.