2696
Bagdy Emőke: Párkapcsolat
Tolnai Gáborné ajánlata

bagdy-emoke-parkapcsolatDr. Bagdy Emőke pszichológus Párkapcsolat című hangoskönyvét a Kossuth és a Mojzer Kiadó közösen jelentette meg. Az ismert pszichológus sok évtizedes tapasztalatait foglalja össze a párkapcsolatokról ebben a kiadványban. Az esélyekről, a veszélyekről és a reményekről. Hiszen nincs tökéletes kapcsolat, csak meg-megújuló. Konfliktusokon vergődi át magát az életképes kapcsolat, különböző fejlődési szakaszokon keresztül.

A konfliktusokkal való megbirkózáson méretik meg, valójában milyen a párok egymáshoz való viszonya. Hogy ez sikerüljön, az két ember tudatosságán, igyekezetén, egymás tiszteletén, megbecsülésén és persze egymás szeretetén múlik. És nem függ az életkortól. A szerelemből nem lehet kiöregedni – állítja Bagdy Emőke. Végtére is mindenki boldog szeretne lenni, és a boldogsághoz hozzátartozik az együttlét azzal, akit szeretek és aki szeret – a kétórás hangoskönyvből meg lehet ismerni, hogyan lehet eljutni idáig.

Kedves Hallgatóm, szeretettel köszöntelek! Most egy olyan úton fogunk végighaladni, melynek célja a jó, harmonikus párkapcsolat megvalósítása. Kérlek, hallgass meg, tarts velem! Mindannyian boldogságra vágyó emberek vagyunk. Képzeld, emberek ezreit kérdezték már meg, mi az, ami igazán boldoggá teszi őket, mikor voltak igazán boldogok életükben, és szinte mindenki így válaszol; meghitt pillanatok, együttlét azzal, akit szeretek, azzal, aki engem szeret. Te is tudod, az emberi kapcsolatok alapja, bölcsője a párkapcsolat… Együttlét, összetartozás, amit ketté az Isten sem szakíthat! Ezt a párkapcsolatot kívánom Neked. Kérlek, dolgozz érte, dolgozzunk érte mindketten, férfi és nő, és ez az együtt-fáradozás az, ami végül célhoz vezet. Nincs tökéletes kapcsolat, csak meg-megújuló, és ezen kell úgy dolgoznunk, hogy a konfliktusokon is átsegítsük egymást. Ezt kívánom neked tiszta szívemből!

Előadja: Bagdy Emőke
Teljes játékidő: 132 perc
Formátum: 2 audio CD


Megtekintés az Online Katalógusban

2018.01.05