3489
Budaházi Brigitta: Ajándékok scrapbooktechnikával
Lipovics Dóra ajánlata

budahazi-brigitta-ajandekok-scrapbooktechnikavalA Cser Kiadó Színes ötletek sorozata az egyik legrégebbi a magyar barkácskönyvek között. Egyszer megújult külsejében, de a lényeg változatlan maradt: füzetei között válogatva mindenki megtalálja a saját szintjének megfelelőt bármilyen technikáról is van szó, ezenkívül tematikus és ünnepkörökhöz kötődő kiadványok is találhatók közöttük. Ráadásul rengeteg eredeti ötletet is ad olvasóinak akár díszítésről, akár ajándékról vagy praktikus használati tárgyakról van szó.

Budaházi Brigitta Ajándékok scrapbooktechnikával című könyve a sorozat 42. darabjaként jelent meg 2012-ben. A scrapbooktechnikát kedvelők száma is jelentősen megnőtt Magyarországon. A szerzők bíznak abban, hogy ezzel a kiadvánnyal is hozzájárulnak ahhoz, hogy minél többen megismerjék és megkedveljék ezt a tevékenységet, és ahhoz is, hogy a könyv hatására még több scrapbooktechnikával készített ajándék készüljön.

A 32 oldalas füzet segítségével megismerkedhetünk a scrapbooktechnika anyagaival és eszközeivel, a különböző díszítőtechnikákkal, és ajándékötleteket meríthetünk különböző alkalmakhoz, mint például iskolakezdés, egy utazás emlékei, búcsú az óvodától, az első év emlékei anyák napjára, nászajándék, Valentin-nap, családi emlékalbum és így tovább.

Kicsik és nagyok egyaránt haszonnal forgathatják a füzeteket.


Megtekintés az Online Katalógusban

2017.11.28