262
Kőrösi Zoltán: Milyen egy női mell? - Hazánk szíve
Szabó Szilvia ajánlata

korosi-zoltan-milyen-egy-noi-mell

Kőrösi Zoltán Milyen egy női mell? című műve csaknem kétszáz évet felölelő, magával ragadó családregény, melyben két eltérő történelmi múltú család, a Galíciából Magyarországra vándorló Orlik- és a Morva-vidékről betelepülő Flaschner família szövevényes története keveredik egybe, végső soron egy magyar család példázatos sorsát rajzolván meg.

Olvasható szenvedélyes, sodró szerelmi regényként, ahol a test és lélek vonzalmait és gyötrelmeit, a szerelem mibenlétét kutatja a szerző és az olvasó, generációkon, hagyományokon, eleve elrendeléseken és szabad akaratokon át. Mindemellett Kőrösi Zoltán regénye nagyszabású történelmi regény is, ahol a dokumentumok és kortörténeti szövegek beolvasztásával a szerző csaknem kétszáz év magyar történelmének tablóját festi meg a nagy történelmi események oldalnézetével, a kisemberi sorsok, családtörténetek ábrázolásával.

A Milyen egy női mell? - Hazánk szíve példázatos műve - ahol a két család történetét a közép-európai történelem tapasztalatai alakítják - Kaszás Gergő és Bozó Andrea előadásában elevenedik meg hangoskönyvben.

Előadja: Kaszás Gergő, Bozó Andrea
Teljes játékidő: 13 óra 13 perc
Formátum: MP3


Megtekintés az Online Katalógusban

2022.03.04