400
Hangos Mi Micsoda: Kutyák és Macskák
Márné Tóth Krisztina ajánlata

hangos-mi-micsoda-kutyak-es-macskak

A Hangos Mi Micsoda olyan hangjáték, mely a már jól ismert és népszerű sorozat témáit dolgozza fel. Egy CD-n két könyv témáján vezet végig a két főszereplő: Timi és Tomi. Olykor a mindig izgága átváltozó művész barátjuk, Quentin is bekapcsolódik a jelenetekbe. Timi és Tomi a gyerekek hangján, nyelvén és érdeklődésének megfelelően beszélget és vitatkozik egymással, kérdéseket tesznek fel, játszanak és tanulnak. A történeteket az elbeszélő foglalja keretbe, ő tárja a gyerekek elé egy-egy téma gazdag ismeretanyagát. 4 éves kortól ajánljuk.

Kutyák: a kutyák világába kalauzol az első hangos Mi Micsoda, melyből kiderül, mi történt Tomi legújabb találmányával, és az is, hogy Timi miért énekel folyton. Aki végighallgatja a korongot, azt is megtudhatja, álmodnak-e a kutyák, hány kutyafajta létezik, vagy hogy mire kell megtanítani egy kiskutyát?

Macskák: Timi inkább cicát szeretne. A Macskákról szóló hangos Mi Micsodából kiderül, a cserfes kislány miért cipeli magával barátját, Tomit egészen Afrikáig. Azt, hogy mi a különbség a nagy- és a kismacskák között, hogy kedveli-e egymást a kutya és a macska, hogy magányos-e az oroszlán és a tigris, szintén megtudhatod, ha meghallgatod a Macskák világába kalauzoló hangoskönyvet.

Timi cicát szeretne, Tomi inkább kutyát. Hallgasd meg, melyikük kapja meg végül, amit akar!

Előadja: Viczián Ottó (elbeszélő), Kerekes Andrea (Timi), Seder Gábor (Tomi), Földi Tamás (Quentin)
Teljes játékidő: 50 perc
Formátum: 1 audio CD


Megtekintés az Online Katalógusban

2021.08.13