313
Maggie Stiefvater: Shiver - Borzongás
Tolnai Gáborné ajánlata

maggie-stiefvater-shiver-borzongas

Grace egy Minnesotai kisvárosban, Mercy Falls-ban él, az erdő szélén, egy olyan erdő mellett, ahol farkasok tanyáznak. A lány különösen vonzódik ezekhez a bundásokhoz, holott meglenne az oka arra, hogy inkább féljen tőlük. Kislány korában ugyanis páran egy falkából lerángatták a hintájáról és magukkal cipelték az erdőbe, de jött egy különleges, sárga szemű állat, aki megmentette őt. Gracenek ettől kezdve különleges kapcsolata alakul ki ezzel a farkassal.

Eltelik hat év, és egy késő őszi nap a lány iskolájából megtámadnak és megölnek egy fiút a farkasok. A srác apja a város kiskirálya, és bosszúhadjáratot hirdet az állatok ellen. Grace próbálja megakadályozni a vadászatot, de nem lehet biztos benne, hogy sikerrel járt és megvédte a farkasát. Hazatérve verandájukon egy meztelen fiút talál, akit meglőttek, és akinek olyan sárga szeme van, mint annak a bizonyos szürke bozontosnak…

Hogy őszinte legyek, úgy fogtam bele a könyvbe, hogy “áhh, ez rossz lesz, nem fog tetszeni…” Aztán mi lett a vége? Körülbelül 2 nap alatt kiolvastam, nem tudtam letenni. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a vérfarkasokat, és az ilyen love-story-kat. Maggie Stiefvater Mercy Falls farkasai trilógiájának első kötete a Shiver - Borzongás.


Megtekintés az Online Katalógusban

2021.05.18