321
ONLINE MESESAROK
Békés Márta: Imbolygó iskolabolygó 1-4. rész

A mesékből sosem elég! Május hónapban az online MESESAROKBAN kisiskolásoknak szóló történeteket láthatnak-hallhatnak az érdeklődők. Május 4-én, 11-én, 18-án és 25-én (keddenként) Békés Márta olvas fel suliról szóló életképeket Imbolygó iskolabolygó című verseskötetéből.

„Háromszor jártam ki az általános iskolát. No nem azért, mert megbuktam, hanem mert diákéletem után tanítóként tértem vissza gyermekkorom színhelyére.  De a legfurcsább az volt, amikor szülőként léptem be az iskolába. Egészen más szemmel láttam mindent.
Az Iskolabolygó és az Imbolygó Iskolabolygó című verseskötetem az általános iskola hétköznapi jeleneteit villantja fel. Az órák, a szünetek, az iskolai ünnepélyek néha vicces, néha gyötrelmes pillanatait találjátok a könyvekben.”

A videók premierjére minden alkalommal a Dr Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér hivatalos Facebook oldalán, 17 órakor kerül sor.

A videókat később ugyanitt, és az intézmény YouTube csatornáján is meg lehet tekinteni – díjtalanul. Jó szórakozást kívánunk!