352
RÉV Felolvasószínház
Székely Csaba: Homokszörny

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér ezúttal a színház élményét kínálja úgy, hogy Önök közben otthon a fotelben ülhetnek! 2021. április 30-án (pénteken) 17 órakor az intézmény Facebook-oldalán kerül sor ugyanis a RÉV Felolvasószínház előadásának videó-premierjére.

Székely Csaba: Homokszörny című drámáját felolvassák a RÉV Színház színészei és meghívott művészek. Rendező: Balla Richie.
Előadják: Árvai Péter, Bojkovszky Zsolt, Forgács Fanni, Horváth Dóra, Horváth Lilla Melinda, Lakatos Dorina, Nagy Zsolt Zsozsa, Nyári Barbara, Szabó Gergely, Szántó Dániel.
Öt nő és öt férfi. Mindannyian szeretnek. A kérdés csak az, hogy mikor kit, és mennyi ideig és persze, hogy mennyire. Szakítanak, összejönnek, új kapcsolatra vágynak, de leginkább a magányra. Székely Csaba remek humorral mutat utat a párkapcsolatok útvesztőjébe. Nevetünk, de könnyes a szemünk, mert néha magunkra ismerünk. 

A videót a későbbiekben a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér hivatalos Facebook oldalán és YouTube csatornáján is megtekinthetik, díjtalanul.