385
Ahol a szivárvány véget ér
Máthé Norbertné ajánlata

ahol-a-szivarvany-veget-er

Rosie (Lily Collins) és Alex (Sam Claflin) már 5 éves koruk óta a legjobb barátok, ezért biztos, hogy nem egymásnak lettek teremtve! Vagy mégis? Egy fordulat, egy elszalasztott lehetőség, és az élet teljesen más irányba sodorja őket. De mégis, azt a köteléket, amely összeköti őket térben, időben és különböző kontinenseken át, nem lehet tönkretenni a katasztrofális szerelmi ügyek, házasság, hűtlenség és a válás ellenére sem. Vajon megtalálják az egymáshoz vezető utat? Vagy akkor már túl késő lesz?

Rosie-t és Alexet a gimnázium befejeztével az élet más irányba viszi. A lány babát vár, amit hosszú ideig igyekszik titokban tartani a fiú előtt. Alex főiskolára megy, ami nem tesz jót a kapcsolatuknak, különválnak: ők, akik mindeddig szinte egybeforrva élték életüket. Innentől aztán hosszú történet veszi kezdetét arról, hogyan sikerül újra egymásra találniuk, hogyan alakul az életük külön-külön utakon, de mégis együtt.

A barátságod hozott színt az életembe, még a legsötétebb időszakokban is, és én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, hogy kaptam ezt az ajándékot. Bízom benne, hogy nem tekintettem ezt természetesnek, de talán igen, mert néha nem látjuk, hogy a legjobb dolog, ami valaha is történhet velünk, ott ül az orrunk előtt. De jól van ez így, tényleg, mert rájöttem, hogy nem számít, hol vagy, mit csinálsz, kivel vagy, én mindig őszintén, igazán, teljes szívemből szeretni foglak.

Az Ahol a szivárvány véget ér egy romantikus film szerelemről, féltékenységről, vágyódásról, ki nem mondott szavakról…. Klasszikus angol humorral, baljós fordulatokkal esti kikacsolódásként ajánlom.


Megtekintés az Online Katalógusban

2021.03.05