382
#12honap12konyv
Nincs időm olvasni kihívás

Talán nem mindenki előtt ismert, hogy Szabados Ágnes, az RTL Híradójának műsorvezetője irodalomterapeuta és egyúttal szenvedélyes olvasó is. Ágnes 2017 januárjában indított először nyilvános „olvasó-kihívást”, amelyben a résztvevők feladata az volt, hogy havonta egyetlen könyvet elolvassanak a megadott témában.

A kezdeményezés rendkívüli sikert aratott. A közösségi médiában a kihívás alapján létrejött #vanidomolvasni csoport ma közel 40 ezer tagot számlál. Ha sokszor érzik, hogy szívesen olvasnának, de… ha kicsi motivációra várnak… ha érdekes könyvet keresnek... nézzenek körül a csoportban! A nyilvános csoportnak bármikor tagjai lehetnek.
Az idei év első kihívása: az önfejlesztés. Egy olyan könyvet kell elolvasni, aminek segítségével ki-ki jobban megismerheti saját magát. Hogy ez önismereti, spirituális könyv, vagy egy regény, aminek ez áll a középpontjában, azt Szabados Ágnes az olvasókra bízza!
A hónap közös könyve Almási Kitti "Ki vagy te?" című kötete, ami a ránk nehezedő elvárásokról szól. Garantáltan hasznos olvasmány mindenkinek, és elegendő témát szolgáltat a január 31-én (vasárnap) 20.30-kor kezdődő Könyvklubhoz.

2021.01.11