368
R'n'B: Beyoncé - I Am... Sasha Fierce
Óbert Klára ajánlata

beyonce-i-am-sasha-fierce

Az album két lemezből áll, mely Beyoncé két teljesen különböző énjét hivatott bemutatni. Az I Am... elnevezésű korong a valódi, smink alatt rejtőző, érzékeny, természetes nőt, míg a Sasha Fierce (fierce=heves, szenvedélyes) korong a színpadon szereplő, bulizós, érzéki, agresszívabb, szókimondóbb alteregóját hozza felszínre.

Ez a korong is, mint az előzők, leginkább a hölgyeknek szól, de mindenki megtalálhatja rajta a kedvenc számát. Az első dalban, a Sweet Dreams-ben Beyoncé egy párkapcsolatról énekel, amely lehet egy édes álom vagy egy gyönyörű rémálom. Az első maxi mégsem ebből a dalból készült el, hanem az If I were a boy című slágerből, amelyben az énekesnő egy férfi bőrébe bújik, és elénekli, ha férfi lenne, hogyan viselkedne a hölgyekkel. Ezzel a dallal párhuzamosan a Single Ladies is megjelent maxin, amely a címből is adódóan az egyedülálló hölgyekről szól.

Mint a korábbi Beyoncé albumokon, az énekesnő most is kivette a részét a dalszövegírásból. Többek között a Halo, a Disappear, a Video Phone és a Diva című számokban is segédkezett. 

Tracklist:
CD 1:
01. If I Were A Boy
02. Halo
03. Disappear
04. Broken Hearted Girl
05. Ave Maria
06. Satellites
CD 2:
01. Single Ladies (Put A Ring On It)
02. Radio
03. Diva
04. Sweet Dreams
05. Video Phone


Megtekintés az Online Katalógusban

2020.12.11