5394
KÖLCSÖNÖZHETNEK KÖNYVTÁRUNKBÓL
Válasszanak, kérjék és vihetik! Videós segédlettel

A veszélyhelyzetre való tekintettel 2020. november 11-től a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér szolgáltatási pontjai zárva tartanak. Megtaláltuk a módját, hogy mégis olvasnivalóhoz jussanak! A részletekért kattintson!

Lehetőséget biztosítunk beiratkozott olvasóinknak arra, hogy a Kisfaludy Károly Könyvtár,a Központi Könyvtár és a Gyermekkönyvtár kínálatából dokumentumokat válasszanak ki kölcsönzésre az online katalógus (katalogus.gyorikonyvtar.hu) alapján!
Kérésüket az online katalógusban félretétellel, vagy e-mailben (olvasoszolgalat@gyorikonyvtar.hu), esetleg telefonon (96/328-022, 96/516-676) jelezzék! A 3 hetes kölcsönzési időre egyidejűleg kérjenek elegendő dokumentumot! A félretett dokumentumokról értesítjük Önöket!
Átvételi pont a Központi Könyvtár (Győr, Herman O. u. 22.) Felnőtt Olvasószolgálatának bejárata hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken 9-18 óráig! Kérjük, az ajtónál csengessenek!
Itt a korábban kölcsönzött dokumentumokat is leadhatják. Amennyiben ezzel a lehetőséggel nem élnek, a könyvek kölcsönzési idejét automatikusan meghosszabbítjuk. A zárvatartás idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.
Aktuális információkért kövessenek minket az interneten!

Videós segédletet készítettünk katalógusunk használatához: ONLINE FÉLRETÉTEL 

 

 

2020.11.17