319
Marc-Uwe Kling: A nap, amikor a nagymama tönkretette az internetet
Márné Tóth Krisztina ajánlata

marc-uwe-kling-a-nap-amikor-a-nagymama-tonkretette-az-internetet

Egy békés családi idillbe beüt a mennykő: nagymama véletlenül tönkreteszi az internetet az egész világon...

Manapság rá vagyunk kényszerítve az internet használatára. Ennek segítségével dolgozunk, tanulunk, szórakozunk. Lassan már el is felejtjük, hogy mit lehetne csinálni nélküle...

Tiffany és népes családja otthon van a szünet alatt, a nagyszülők vigyáznak a 3 gyerekre, amíg az ősök dolgoznak. Minden idilli, a nagypapa tévét néz, a nővér zenét hallgat, a báty mobilozik, a legkisebb testvér, Tiffany pedig kirakózik. A nagymama internetezik, amíg egyszer csak: klikk, klikk. A kapcsolat megszakad. Az egész világon megáll a rendszer. Tönkretette. A nagymama, véletlenül.

De, bizony! Olvass bátran utána. Nincs tévé, nincs zene, nincs telefon, nincs gép. Mit lehet ilyenkor csinálni? Ráadásul még dolgozni sem lehet, ezért anya és apa is korán hazajön. Senki sem tudja, mihez kezdjen így, internet nélkül.

Valahogy mégis alakul aztán, nem is akárhogyan! Tudunk mi még együtt mókázni, kacagni, játszani – ezt mutatja meg nekünk ez a könyv. Humoros, viccesen illusztrált, szívből ajánlom mindenkinek, akár ovis kortól!

Marc-Uwe Kling (1982-) német író, dalszerző, rádiós műsorvezető, hazájának egyik legismertebb humoristája. A könyvet kétszer választotta a Spiegel című német újság a hónap bestsellerének 2018-ban (megnyerte a német könyvkereskedők díját is), az Amazon gyerekirodalmi toplistáját pedig hónapokon át vezette.


Megtekintés az Online Katalógusban

2020.10.27