315
Jamie Ambrose: 365 játék, kísérlet és felfedezés a szabadban
Máté Zsófia ajánlata

jamie-ambrose-365-jatek-kiserlet-es-felfedezes-a-szabadban

Nincs ötleted, hogyan töltsd el hasznosan az idődet a szabadban? Talán szeretnél kipróbálni egy jó játékot vagy egy érdekes kísérletet? Jamie Ambrose könyvében jobbnál jobb ötleteket találsz, hiszen tele van érdekes, izgalmas játékokkal, kísérletekkel, a kuckóépítéstől a virágok préselésén át a rovarcsapda készítéséig. A szórakoztató és tartalmas időtöltéshez az év minden napjára találsz izgalmas feladatokat, válogass kedvedre!

Készíthetsz például bogárszállást, építhetsz madárlest, kereshetsz állatnyomokat, főzhetsz a nap segítségével, dobálhatsz szivacslabdát, készíthetsz jéglámpást, vagy akár salátát is termeszthetsz a falon. Mielőtt hozzáfogsz a munkához, a lista segítségével megteheted a szükséges előkészületeket az anyagokkal és eszközökkel kapcsolatban. A fényképek és áttekinthető részletes leírások lépésről lépésre segítenek haladni a munkában, még a kész munkadarabról is látsz egy képet.

Ha elkészültél a munkadarabbal, tovább is fejlesztheted a könyvben található ötletek segítségével. A kék keretben érdekességeket olvashatsz, a rózsaszínűben javaslatokat találsz a biztonságod érdekében, a narancssárgában pedig további ötletek várnak rád. A tevékenységeket megszámozták, így könnyen követheted, mi az, amit már kipróbáltál. Az egyszerű leírások, színes képek segítségével és a könnyen beszerezhető alapanyagok felhasználásával fedezd fel a természetet! A HVG junior könyvek sorozat ezen kötete 6 éves kortól ajánlható.


Megtekintés az Online Katalógusban

2020.09.15