1549
Új járványügyi szabályok intézményünkben!
Intézményünkben KÖTELEZŐ a szájmaszk használata és a LÁZMÉRÉS

Tisztelettel tájékoztatjuk kedves Felhasználóinkat, hogy járványvédelmi megelőző intézkedésként részlegeinkben átmenetileg csak kölcsönzési szolgáltatást biztosítunk! Valamennyi részlegünk helyben használati és internetezési szolgáltatásai átmenetileg szünetelnek!

Javasoljuk olvasóinknak, hogy a kölcsönzésre kiválasztott dokumentumokat lehetőség szerint előre jelezzék online félretétellel vagy e-mailben, így csak át kell venniük az előre kért dokumentumokat! Rendezvényeinken a teljes befogadó kapacitás feléig fogadunk résztvevőket. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Bejelentkezni a havi programajánló leporellónkon, plakátjainkon, szórólapjainkon és híreinkben megadott elérhetőségeken hétfőtől péntekig 9-től 14 óráig lehet.  A telefonszám helyszínenként eltérő, az email ugyanaz: rendezveny.regisztracio2020@gmail.com. Online regisztrálni természetesen a rendezvényt megelőzően 0-24-ig lehet. Várjuk jelentkezésüket, és természetesen Önöket is!

Maszk viselése, kézfertőtlenítő használata továbbra is kötelező! Belépés csak lázmérést követően lehetséges.  Maximálisan engedélyezett testhőmérséklet 37 Celsius fok. Megértésüket köszönjük!

2020.09.04