357
A. J. Christian: A férfiakkal csak a baj van?!
Kámán Dóra ajánlata

a-j-christian-a-ferfiakkal-csak-a-baj-van

A. J. Christian könyve a férfiak titkait tárja elénk a tőle megszokott alapossággal és különleges humorral. Mindjárt az elején bemutatja a férfi árnyékos és fényes oldalát. Azt, hogy miképp lehet tartalmas párkapcsolatot kialakítani, amikor a válások a mindennapjaink részeivé váltak. A kötet arra hivatott, hogy valóban megismerjük az erősebbik nemet, hogy valóban élvezhessük párkapcsolatunkat a szenvedés helyett.

Ezért a férfi valóságát, a tettei mögött megbúvó érzéseket és gondolatokat tárja elénk. Őszintén, egyenesen. Olykor túl fájdalmasan őszintén. Nem létezik olyan könyv, amely teljesen bemutathatná az ember működését, hiszen minden ember, így minden férfi és nő más. A valóság ábrázolásakor az általánosságok messzebbre vezetnek a megértésben, mint a kikristályosodott törvények. A mindennapi igazságok nem kötik gúzsba az elmét, nem ölik meg a képzeletet és nem pusztítják el a kreativitást. Elsőre nehéz, nagyon nehezen értelmezhető és olvasható ez a nem mindennapi kötet, mert összetöri az illúziók és hazugságok világát. Akkor vedd a kezedbe, ha kész vagy szembenézni gyengeségeiddel, a Valósággal! Ha kíváncsi vagy a hétköznapok mögött megbúvó elvekre és a párkapcsolatok valódi mozgatórúgóira!

Nem az a lényeg, hogy elfogadjuk és alkalmazzuk a leírtakat, hanem az, hogy olvasás közben új gondolatokat teremtsen bennünk. A társas együttélés két emberen múlik. Ha az egyik fél már készen áll, a másiknak is könnyebb elindulnia az önmagára találás és az áhított közös boldogság megvalósításának útján. A könyv nem ad ideológiát, világképet. Nem erőltet elveket, filozófiát vagy elméleteket. A mindenkori olvasót készteti gondolkodásra, és döntéshelyzetek elé állítja.

A férfiakkal csak a baj van?! elsősorban hölgyeknek, a szépség és kellem letéteményeseinek szól. Egy örvény, amely a férfilélek megismeréséhez vezet. De tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, mert tartalma a férfiak millióinak életét teheti boldogabbá.


Megtekintés az Online Katalógusban

2020.08.04