401
Telegdi Ágnes: Tavaszi-nyári ösvényeken
Óbert Klára ajánlata

telegdi-agnes-tavaszi-nyari-osvenyeken

A hazánk állatvilágáról szóló izgalmas sorozat (Ó, azok a csodálatos állatok!) 2014-ben megjelent kötete a Tavaszi-nyári ösvényeken. Telegdi Ágnes munkája varázslatos könyv a tavasz és a nyár természeti szépségeiről. Cseperedő madárfiókák, ébredező mókus, virágözönben repkedő rovarok, egy borzkölyök és még sok izgalmas élőlény köszönti az olvasót.

A mesésen hangzó igaz történeteken keresztül még jobban megismerhetjük, megszerethetjük a természet csodáit. A könyvet a szerző természetfotói teszik igazán színpompássá.

Telegdi Ágnes évek óta fotózza a természetet, hiszen nagy rajongója. Ez tökéletesen érződik mesekönyveiben, amelyek mind-mind a természet csodáira hívják fel a gyerekek figyelmét a történetek hangulatával és stílusával (és nem utolsósorban valós voltával), valamint az illusztrációk képesek felkelteni és fenntartani az érdeklődésüket. Természetesen semmilyen könyv sem képes pótolni a valódi természetjárást, de abban nagy segítséget nyújthat, hogy a gyerek szívesen és felcsigázott kíváncsisággal menjen, illetve tudja, hogy mire érdemes figyelnie.


Megtekintés az Online Katalógusban

2020.04.14