412
Hétköznapi emberek
Gősy Gáborné ajánlata

hetkoznapi-emberek

Sam (Chris Pine) sikertelen üzletkötése miatti munkahelyi problémái közepette értesül apja, Ted (Mark Duplass) hirtelen haláláról. Egyetlen porcikája sem kívánja a találkozást rég nem látott anyjával és rokonaival. Csak barátnője, Hannah (Olivia Wilde) rábeszélésére tér vissza szülővárosába. Anyjával, Lilliannal (Michelle Pfeiffer) sem jó a kapcsolata, ráadásul az ügyvédtől tudja meg, hogy létezik egy féltestvére, Frankie (Elisabeth Banks), akinek pénzbeli örökségét neki kell átadnia.

Először önző módon el akarja tenni a pénzt, ám amikor megismeri az alkoholizmusban szenvedő, 12 éves fiát egyedül nevelő Frankie-t, jobbik énje kerekedik felül, és elkezdi segíteni őt, valamint az iskolai zűrjei miatt szintén problémás fiát, Josht (Michael Hall D’Addario). Ám miközben anyjához fűződő érzelmeit is megpróbálja rendbe tenni, állása is, barátnőjével való kapcsolata is veszélybe kerül…

Idővel a Hétköznapi emberek mindegyike eljut odáig, hogy megpróbálja helyrehozni korábban elkövetett hibáit, rendezni családi kapcsolatait. Az igaz történet alapján írt forgatókönyv Alex Kurtzman és Robert Orci műve, előbbi a rendezést is magára vállalta.


Megtekintés az Online Katalógusban

2020.01.24