407
Turi Zsolt: Papa esti meséi 1.
Tolnai Gáborné ajánlata

turi-zsolt-papa-esti-mesei-1

A mesélő Peller Mariann, aki sokszínű előadásmódjával elrepíti a hallgatókat egy képzelt mesebeli világba. A történetek szereplői, egy kivétellel, valós állatok emberi lélekkel felruházva. A mesélő szemén keresztül jósággal, hősiességgel, bátorsággal, nem ritkán humorral mutatja be a kerek erdőbeli kalandokat. A kedves öreg erdész összes lakótársa, akik a kerek erdőben laknak, mind-mind szereplői a mesének.

Nincs benne harc, ellenségeskedés, ármány és cselszövés, de van benne oktató jellegű történet a barátságról és az összefogásról. Ajánljuk mindenkinek, de különösen azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik szívesen betekintenének ebbe a varázslatos mesevilágba!

Peller Mariann magyar műsorvezető és színész, Peller Anna színművész húga. Saját bevallása alapján már 14 éves kora óta televíziós munkáról álmodott. 2005-ben felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol 2009-ben végzett, Bárdos András osztályában Televíziós műsorvezető, rendező szakon. A nagy lehetőséghez 2008 őszén jutott, ekkor debütált az RTL Klub-on a Fogd a pénzt és fuss! című játékkal, aztán a Reggeli című adásban szerepelt. Később dolgozott a Rádió 1-nél, a TV2-nél, a Petőfi Rádiónál, a Life TV-nél.

 

Tartalom:
01. Rezső a hős
02. Egy furcsa hóember
03. A Karácsonyfa 
04. Az árvíz

Előadja: Peller Mariann
Teljes játékidő: 49 perc
Formátum: Audio

Megtekintés az Online Katalógusban

2020.01.10