151
Hang- és médiatárunk karácsonyi ajánlata
Zenék, kották, filmek, hangoskönyvek

karacsonyi-ajanlo-a-gyori-konyvtarbolAz advent a várakozás, az ünnepre való készülődés, a lelki megnyugvás időszaka. A ráhangolódáshoz, a készülődéshez nyújtunk segítséget Kedves Olvasóinknak, hang- és médiatárunkban ugyanis összegyűjtöttük a téli ünnepkörhöz tartozó dokumentumokat, és ezt ajánljuk: mindenki kedvére válogathat ízlése, kedve vagy hangulata szerint. 

Kikölcsönözhetik gyűjteményünk karácsonyi CD-lemezeit: régi és új felvételekből válogathatnak többféle műfajban. Ha játszanak valamilyen hangszeren, vihetnek haza kottákat, ha pedig filmes élményre vágynak, rendelkezésükre állnak DVD-ink. Kicsik és nagyok, szinglik és családosok egyaránt találhatnak kedvükre valót, hiszen vidám, szomorú, drámai, családi és gyerekfilm is akad közöttük. Hangoskönyveink közül is választhatnak.

Jöjjenek, válogassanak és vigyenek! Ha pedig otthonról szeretnének böngészni a kínálatban, töltsék le ajánlóinkat! Jó szórakozást, elmélyülést vagy kikapcsolódást kívánunk az élményekhez, valamint feltöltődést az ünnepek előtt! Mindenkit szeretettel várunk.

Íme egy kis ízelítől:

2019.11.28