220
Mesés rajzok – rajzos mesék
Rajzpályázat óvodásoknak

dargay-rajzpalyazat_gyori_konyvtar

Dargay Attila a hazai animációs filmgyártás egyik legnagyobb hatású alakja, olyan, mindannyiunk által ismert és szeretett rajzfilmfigurák megteremtője, mint Vuk vagy Lúdas Matyi, A nagy ho-ho-ho horgász, Gombóc Artúr, Vili, a veréb. Halálának 10. évfordulójára emlékezve a gyermekkönyvtár rajzpályázatot hirdet: Keltsd Te is életre Dargay Attila figuráit

Kivitelezés: színes ceruzával, vízfestékkel, filctollal vagy zsírkrétával készült szabadkézi rajz A/4-es méretű rajzlapon. Korosztály: 5 – 7 éves korig.

Pályázati feltételek: 

Pályázni a honlapunkról letölthető adatlap kitöltésével és személyes beadásával vagy beküldésével (Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára; 9023 Győr, Herman Ottó u. 22.) lehet. 
A pályaműveket az adatok pontos feltüntetésével kérjük beadni: a mű hátoldalán kérjük felírni olvashatóan: a gyermek nevét, születési évét, lakcímét; a szülő e-mail címét és az illusztrált mese címét.
Egy pályázó egy pályaművel pályázhat. A pályázatra csak egyéni alkotások adhatók be, csoportmunkákat nem áll módunkban elfogadni és díjazni.
Beküldési határidő: 2019. december 6. (péntek). Díjazás: könyvjutalom.

A díjak átadása után a pályamunkák kiállítása megtekinthető lesz a gyermekkönyvtárban.

2019.10.29