357
Honor Head: Így szeresd a kutyádat!
Máté Zsófia ajánlata

honor-head-igy-szeresd-a-kutyadat

A kutya igazi házi kedvenc, ha hozzád kerül, rövid idő alatt valódi családtaggá válik. Sokszor megnevettet, ha szomorú vagy, odabújhatsz hozzá, és jókat játszhattok együtt. Akár még csak most készülsz beszerezni egy édes kiskutyust, akár már ott tartasz, hogy trükköket akarsz tanítani kedvencednek, vagy ha csupán szeretnél többet megtudni ezekről a nagyszerű állatokról, az Így szeresd a kutyádat! című könyvben megtalálsz mindent, amire csak szükséged lehet.

Mindezekért cserébe viszont gondoskodást és figyelmet érdemel! A kiadvány 4 fejezetre van osztva, hogy könnyen el tudj igazodni a kutyákkal kapcsolatos ismeretek között. A Gondozás fejezetben közölt teszt kitöltése segít, hogy a hozzád leginkább illő kutyafajtát tudd kiválasztani. Ha megszületett a nagy döntés, a bevásárlólistát követve felkészülten tudod fogadni az új kis jövevényt. A kutyusod gondozásával kapcsolatban is sok hasznos tanáccsal szolgál a könyv. A második fejezetben az egyes kutyafajták leírása mellett az állatok fotóit is megtalálod. Orra hegyétől a hevesen csóvált farkáig, a kutya minden testrészével üzen valamit. Ezenkívül természetesen hangokkal is kommunikál: ugat, nyüszít, vakkant. Ha elolvasod a harmadik fejezetet, te is megtanulhatsz kutyául!

A megfelelő gondozás mellett nagyon fontos, hogy a kutyádat megtanítsd viselkedni a lakásban és a szabadban is, igazi mókát jelent neki bizonyos trükkök megtanulása. A sok türelmet igénylő kutyakiképzéshez praktikus tanácsokat kapsz az írásmű utolsó fejezetéből. A könyv használatát Kislexikon segíti: a szövegben vastag betűvel szedett szavak jelentését betűrendben megtalálod a 4. fejezet után. A könnyebb kereshetőséget betűrendes tárgymutató is segíti. Kutyabarátok figyelem! A Móra Kiadó kiadványa tökéletes választás számotokra!


Megtekintés az Online Katalógusban

2019.10.15