504
A kis hableány 2 - A tenger visszavár
Tolnai Gáborné ajánlata

a-kis-hableany-2-a-tenger-visszavarWalt Disney egyik legkedveltebb klasszikusának, A kis hableánynak szereplői most visszatérnek, hogy újabb kalandokra hívjanak minden kicsit és nagyot! De ezeknek a kalandoknak a főszereplője már nem a kedves Ariel, hanem rakoncátlan kislánya, Melody, aki egyébként egy halfaroknyival se jobb gyerek, mint amilyen annak idején édesanyja volt. Míg anyukája a vízből a szárazföldre vágyódott, addig Melody legnagyobb álma, hogy sellő lehessen, és szabadon szelhesse a vizeket.

Csakhogy a biztonsági falon kívül tilos mennie. Melody azonban nem tud ellenállni a csillogó víztükörnek, a hófehér haboknak, és kiúszik a tengerre. Ott pedig már vár rá a gonosz, hatalomra éhes Morgana, aki aljas terve megvalósításához akarja felhasználni Melody rejtett képességeit. Úgy tűnik, csak Ariel és régi barátai, Sebastian és Ficánka mentheti meg az elkóborolt porontyot. Vagy ők se? A filmből minden kiderül...

A kis hableány 2 – A tenger visszavár egy egész estés amerikai rajzfilm, amit a Walt Disney Company készített. A Kis hableány-filmek második része, melyet 2000-ben adták ki VHS-en és DVD-n, sőt később egy felújított változat is megjelent (ez kölcsönözhető könyvtárunkban). A forgatókönyvet Elizabeth Anderson, Temple Mathews, Elise D`Haene és Eddie Guzelian írta, Jim Kammerud és Brian Smith rendezte, a zenéjét Danny Troob szerezte, a producer Leslie Hough és David Lovegren volt.


Megtekintés az Online Katalógusban

2019.04.26