153
Hencidától Boncidáig
Levelezős mesevetélkedő kisiskolásoknak

hencidatol_boncidaig

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára immáron 12. alkalommal hirdeti meg Hencidától Boncidáig című levelezős mesevetélkedőjét. A versenyt a 2018/2019-as tanév 3. osztályos tanulói számára szervezzük. A játékra győri és Győr környéki iskolák 4 fős csapatainak jelentkezését várjuk 2019. március 22-ig (péntek).

A nevezést írásban kérjük eljuttatni az iskola, az osztály, a csapat és csapattagok, valamint a felkészítő tanár nevének feltüntetésével a könyvtár címére:

Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára (9023 Győr, Herman Ottó u. 22.) vagy e-mail formájában a gyermekkonyvtar@gyorikonyvtar.hu címre.

Az idei évben tündérekről, manókról és boszorkányokról szóló mesékhez kapcsolódó feladatokkal készülünk, amelyeket a versenyzőkhöz levélben juttatunk el. A vetélkedő 3 fordulóból áll. A feladatokhoz kapcsolódó irodalomjegyzéket az első forduló kérdéssorához mellékelve május 3-ig (péntek) küldjük meg a csapatoknak. A mesék honlapunkról letölthetők.

A megoldások leadási határideje:
1. forduló: május 31.
2. forduló: szeptember 27.
3. forduló: október 18.

A döntő fordulót várhatóan november végén tartjuk a könyvtárban, melyre a legeredményesebb 8 csapatot hívjuk meg.
A játékkal kapcsolatos bővebb felvilágosítás a könyvtárban kérhető személyesen vagy az 516-677-es telefonszámon a gyermekkönyvtárosoktól.

2019.02.22