RSS-csatornák

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér 6 gyarapodási RSS-csatornát tart fenn, hogy megkönnyítse az olvasók új dokumentumokról való tájékozódását. Külön RSS-csatornában nézhetik meg legújabb könyveinket, gyerekkönyveinket, hangoskönyveinket, kottáinkat, zenei CD-inket és filmjeinket, így már otthonról ki lehet választani a kikölcsönözni kívánt újdonságot. Ehhez csupán egy kattintás szükséges a kiszemelt dokumentumra, s azonnal ellenőrizhető az online katalógusban, hogy hozzáférhető-e.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a különböző böngészők nem egyformán kezelik az RSS-csatornákat. Amennyiben nem jelenik meg értelmezhető szöveg, akkor egy bővítményt kell letölteni a böngészőhöz (Google Chrome - RSS olvasó, Firefox - RSS olvasó).

Új könyvek RSS-csatorna

A könyvtár összes részlegébe – beleértve a gyermekkönyvtárt is – kerülő legújabb könyveket tartalmazza. Amikor az új könyv kikerül a kölcsönzésbe, azaz feldolgozás után hozzáférhetővé válik, automatikusan bekerül az RSS-csatornába, s addig marad ott, amíg még újabb könyvek ki nem szorítják.

Új gyerekkönyvek RSS-csatorna

A könyvtár gyermekkönyvtárába kerülő legújabb könyveket tartalmazza. Amikor az új könyv kikerül a kölcsönzésbe, azaz feldolgozás után hozzáférhetővé válik, automatikusan bekerül az RSS-csatornába, s addig marad ott, amíg még újabb könyvek ki nem szorítják.

Új hangoskönyvek RSS-csatorna

A Központi Könyvtárban és a Kisfaludy Károly Könyvtárban található hang-és médiatárba kerülő legújabb hangoskönyveket tartalmazza. Amikor az új hangoskönyv kikerül a kölcsönzésbe, azaz feldolgozás után hozzáférhetővé válik, automatikusan bekerül az RSS-csatornába, s addig marad ott, amíg még újabb hangoskönyvek ki nem szorítják.

Új dvd-k RSS-csatorna

A Központi Könyvtárban és a Kisfaludy Károly Könyvtárban található hang-és médiatárba kerülő legújabb dvd-ket tartalmazza. Amikor az új dvd kikerül a kölcsönzésbe, azaz feldolgozás után hozzáférhetővé válik, automatikusan bekerül az RSS-csatornába, s addig marad ott, amíg még újabb dvd-k ki nem szorítják.

Új cd-k RSS-csatorna

A Központi Könyvtárban és a Kisfaludy Károly Könyvtárban található hang-és médiatárba kerülő legújabb zenei cd-ket tartalmazza. Amikor az új cd kikerül a kölcsönzésbe, azaz feldolgozás után hozzáférhetővé válik, automatikusan bekerül az RSS-csatornába, s addig marad ott, amíg még újabb cd-k ki nem szorítják.

Új kották RSS-csatorna

A Kisfaludy Károly Könyvtárban található hang-és médiatárba kerülő legújabb kottákat tartalmazza. Amikor az új kotta kikerül a kölcsönzésbe, azaz feldolgozás után hozzáférhetővé válik, automatikusan bekerül az RSS-csatornába, s addig marad ott, amíg még újabb kották ki nem szorítják