2517
Horváthné Orosz Márta: Albumkészítés
Lipovics Dóra ajánlata

Horváthné Orosz Márta Albumkészítés című foglalkoztató füzete a Cser Kiadó Színes ötletek és Fortélyok sorozatában jelent meg. Bemutatja, hogyan készíthetünk saját kezűleg papírtasakból fényképalbumot, emlékkönyvet.

Engedjük bátran szabadjára a fantáziánkat, és valósítsuk meg a könyvben szereplő ötletek alapján saját elképzeléseinket. A kész fényképalbum, fényképtartó, könyvjelző, stb. pedig nemcsak különleges családi emlék, hanem kedves ajándék is lehet szülőknek, nagyszülőknek vagy barátainknak. A kötetet ajánljuk óvodák és iskolák figyelmébe is, mert kevés, olcsón beszerezhető alapanyagból készíthetnek a gyerekek szép ajándékot. Gyermektábori foglalkozásra is alkalmas az albumkészítés, hiszen az elkészítés lehet gyors vagy hosszabb ideig tartó, és a kész album megőrzi a kedves tábori emlékeket.

A kiadvány először áttekinti az albumkészítéshez szükséges anyagokat és eszközöket, az alapvető tudnivalókat, majd rátér a konkrét elkészítendő dolgokra. Találhatunk benne mesés szalagokat, fondorlatos zsinórokat, romantikus csipkeszalagokat, sokoldalú zsugorkát, valamint különleges háttérlapot. Foglalkozik a szerző a mintavágással, kagylók és gombok hasznosításával és filcvirágokkal. Szóba kerül a feliratozás kérdése, titkos rekesz, könyvjelző, falikép, boríték és kinyitható fényképtartó készítése is.


Megtekintés az Online Katalógusban

2017.07.06