2323
Radics Mária: Ajándékcsomagolás
Máté Zsófia ajánlata

Radics Mária barkácskönyve a Cser Kiadó két sorozatában jelent meg egyszerre még 2007-ben, a Színes ötletekben és a Fortélyokban.

Mint a barkácskönyvek általában, segítséget és ötleteket ad az ügyes kezű olvasóknak, hogy saját kezűleg készített, gyönyörűséges díszcsomagolásban tudják átadni ajándékaikat szeretteiknek bármilyen alkalomból.

A 32 oldalas kiadvány bevezet bennünket a masnikészítés rejtelmeibe, bemutatja a csomagolás különböző módozatait, megismertet a szalvétatechnika alkalmazásának előnyeivel. Mutat tavaszi hangulatú ötleteket, beavat a mézesüveg csomagolásban való felhasználásának titkaiba, láthatunk természet ihlette példákat, meríthetünk ötleteket nőnapra, anyák napjára, húsvétra. Külön foglalkozik az ünnepi alkalmakkal, a nászajándékokkal, a babaszületéssel, kedvenceink ajándékaival. Megtudhatjuk, hogyan használjuk fel nyári emlékeinket vagy a tengeri kincseket, illetve mire jó a tengeri sóval töltött üveg. Találunk példákat őszi témájú csomagolásra, s megtanulhatjuk az ajándékdoboz készítésének egyszerű módjait. Kiderül, hogy mi az a szüreti ajándéküveg, hogyan érdemes csomagolni karácsonykor, milyen a barokk stílusú vagy áttetsző pompájú csomagolás, vagy mit kezdjünk a gyertyatartókkal és díszgyertyákkal.


Megtekintés az Online Katalógusban

2017.06.16