67
Tim Dedopulos: Sherlock Holmes esetei
Fodor Éva ajánlata

tim-dedopulos-sherlock-holmes-esetei

Kedves olvasó! Mivel a könyvtár ajánlatait nézegeti, Ön szeret olvasni. Krimiket is? És játszani? És ha a kettőt együtt tehetné? Akkor a következő könyv el fogja nyerni a tetszését, pont Önnek való! Tim Dedopulos Sherlock Holmes esetei című könyve 10 bűnügyi történetet tartalmaz. A nyomozó hű társa, Doktor Watson elmeséléséből ismerjük meg az eseményeket. Klasszikus krimi novellákat olvashatunk, mintha maga Sir Arthur Conan Doyle írta volna ezeket is.

Minden egyes történet három részből áll, és a végén kapunk egy kérdést. Ezek a kérdések segítenek megfejteni a bűnügyeket; mire a végére érünk, és a híres nyomozópáros felgöngyölíti a hol könnyebb, hol nehezebb ügyeket, velük együtt mi is megtudjuk a tettesek kilétét. Ha mégsem jönnénk rá, sem az alapos olvasás, sem a logikus gondolkodás nem segített, a könyv végén megnézhetjük a kérdésekhez tartózó válaszokat. De reméljük, erre nem nagyon lesz szükség, mert akkor elveszik a nyomozás izgalma.

A könyvet nagyon szép, a történethez tartozó rajzok illusztrálják. A szerző Tim Dedopulos brit író és játéktervező egy személyben.


Megtekintés az Online Katalógusban

2024.01.30